ITS Seminaari Suomessa Maaliskuussa 2024

2.3.2024 klo 08:00

2-3.3.2024 Paikka ja aika varmistuvat myöhemmin

Arvoisat Vastaanottajat !

Hyvissä ajoin tiedotan jo tulevan vuoden 2024 Suomessa pidettävästä Maailmanliiton virallisesta ITS (International Technical Seminar) joka pidetään Hgissä, ( näillä näkymin samassa paikkaa kuin ed. seminaari, Stadin Ammattiopisto, Savonkatu 4) 2-3 Maaliskuuta 2024.

 

Liitteenä info paketti ko. viikonlopun ohjelmasta. Ilmoittautuminen vain ja ainoastaan ITF Database:n kautta.  Ensimmäiset ilmoittautujat ovat jo ilmestyneet Databaseen.

 

Kohteliaimmin muistuttaisin henkilöitä,jotka aikovat anoa 2024-25 Maailmanliitosta 4.dan kokeeseen lupaa, seminaari on oiva tilaisuus koska Maailmanliiton 4.dan hakemuksessa kysytään mikä on viimeisin ITS johon lupaa pyytävä on osallistunut ja tuon seminaari merkinnän pitäisi olla alle 12 kk vanha. 

 

Seminaarilla jatketaan siitä mihin 1 päättyi, pienen kertauksen kautta. Eli vaikeustaso fyysisissä harjoitteissa on tasoa vaativampi kuin viimeksi. Tietysti, uusimmat päivitykset / tarkennukset perustekniikoihin- ja liikesarjoihin Maailmanliiton Teknisen- ja Koulutuskomitean uusimmat päivitykset, käydään läpi myös. Suoraviivaisempaa itsepuolustusta sekä ottelutekniikoita kiinnittäen huomiota tekniikoiden puhtauteen ja nopeuteen mm. hyödyntäen fyysisten harjoitteiden tuomia etuja tekniikoissa.

 

Suositus vyöarvo seminaarille on 4 gup (sininen vyö) mutta jo viime seminaarilla oli jo alempiakin mukana joten jos seuroissanne on todella halukkaita seminaarille tulijoita, alempia vöitä, saavat tulla myös seminaarille. 

 

Liitteenä olevassa dokumentissa on myös maininta mitä varusteita tarvitset seminaarille. 

 

Tervetuloa ITS-seminaarille alkuvuodesta 2024 !

 

Jean Feller

FL-8-1

member of ITF Technical-and Education Committee

member of ITF Junior- and Veteran Committee

(: uudelleen valittu Astanan MM-kisoissa 2023,pidetyssä Maailmanliiton Kongressissa )