ITF Taekwon-Do SM-kilpailut Rajamäellä

Aika: 18.3.2023 klo 09:30 - 18:00

ITF Taekwon-Do SM-kilpailut järjestetään lauantaina 18.3.2023 Rajamäellä.

Alla ja liitteenä kilpailukutsu.

Jos haluatte osallistua kilpailuun (kilpailijat ja tuomarit), niin ilmoittautukaa minulle viimeistään 12.3. Seura ilmoittaa osallistujat ja maksaa kilpailumaksun.

T: Hannu Salo

 

Arvoisat seuravastaavat

SM-Kilpailut pidetään Rajamäen kamppailukeskuksessa ja järjestäjänä on tänä vuonna ITF Taekwon-Do Liitto. Järjestäjä valitaan edellisen vuoden vuosikokouksessa halukkaiden joukosta. Mikäli halukkaita ei ole ilmaantunut, liitto eli kaikki seurat yhdessä järjestää kilpailut.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan Kihapp-järjestelmän kautta siis kilpailijat, huoltajat sekä tuomarit. Toivomme seuroilta myös mukaan toimitsijoita mittaustehtäviin ja Kihapp-järjestelmän käyttöön kilpailuiden aikana. Vapaaehtoisia tarvitaan myös puffetin varustamiseen ja sen pyörittämiseen. Otamme vastaan myös arpavoittoja.

Kilpailutapahtumien lisäksi paikalla on myös seuraavia toimintoja.

Puffetti ja lisäksi tarjolla on keittolounas
Varusteiden myyntipiste
Myyntiin voidaan tuoda uusia tai käytettyjä tkd-varusteita. Tuotteet tulee hinnotella etukäteen ja niissä tulee olla myyjän tiedot
Arpoja
Maajoukkueen / demotiimin piste

SM-kilpailuiden ennakkoilmoittautuminen 13.3.2023 klo 18 mennessä kilpailijat, huoltajat sekä tuomarit. Vapaaehtoiset toimitsijat ym.  voivat ilmoittautua liiton sihteerille secretary@itftaekwondo.fi

Tervetuloa kisoihin

 ITF Taekwon-Do liiton puolesta sihteeri Päivi Mäkinen


Ps. Kihapp-linkki toimitetaan myöhemmin